Piesa “Plang noptile”, interpretata de Crush si Alexandra Ungureanu a ocupat saptamana trecuta locul doisprezece in topul “Dutch Dance Top 40”, din Olanda.
Cu toate ca succesul international este foarte important, ei se gandesc si la publicul din Romania fara de care nu ar fi putut depasi granitele atat de usor. Astfel, cei trei au inceput ieri filmarile pentru un nou videoclip la piesa "Aprinde dragostea". Filmarea are loc intr-un cadru artistic, la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografie, pe un scenariu gandit de regizorul Alecu Vitzentzatos si filmat de Valy Vlad. Tot ei sunt cei care au realizat si cel mai nou videoclip al trupei Proconsul - "Tu ma poti schimba".

Pe un ritm antrenant, Alexandra si Crush sunt insotiti si de dansatori in acest nou videoclip. Piesa "Aprinde Dragostea" face parte de pe albumul Crush + Alexandra lansat toamna trecuta. In afara de acest nou clip, trupa pregateste si un album nou, care, momentan, se afla in faza de proiect.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.