Nu degeaba strainii care ne trec granita spun ca romancele sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume.

Diana Dondoe si Elena Baguci au confirmat acest lucru. Iar acum un nou val de tinere ia cu asalt lumea modei internationale, subjugand pe rand designerii de top, care "se bat" sa le aiba in prezentarile lor. Dintre ele, cea mai impresionanta e-volutie o au Irina Lazareanu si Andreea Stancu.

Irina compune cu iubitul lui Kate Moss

Irina a parasit Romania alaturi de familia ei, cand era mica, emigrand in Canada. Acum locuieste la Montreal si are in CV prezentari pentru Chanel, Christian Lacroix, Fendi, Jean Paul Gaultier, John Galliano, Kenzo, Just Cavalli, Louis Vuitton. La prezentarile pentru Emilio Pucci si Balenciaga a avut-o alaturi pe podium pe Diana Dondoe, iar pentru Anna Sui a prezentat alaturi de Naomi Campbell. De altfel, atat ea, cat si legendara mulatra lucreaza cu aceeasi agentie, Marilyn, in Europa, la New York fiind reprezentata de Ford Models.

Ceea ce uimeste cu adevarat la Irina - pe care site-ul Models.com a inclus-o de curand la pozitia 43 in "Top 50 Women In The World" - este multitudinea preocuparilor ei extraprofesionale. De exemplu, a compus alaturi de Pete Doherty, iubitul lui Kate Moss, piesa "La Belle et la Bete", aflata pe albumul "Babyshambles". Kate Moss este atat de fascinata de ea, incat a ales-o pentru rubrica "Only Girl" din luna decembrie a revistei Vogue Franta, totul culminand cu aparitia Irinei pe coperta din luna ianuarie a editiei Vogue Italia.

Muza a lui Nicolas Ghesquiere, designerul de la Balenciaga, Irina a dansat la Royal Academy of Arts din Londra si marturiseste ca este influentata de Londra anilor '60-'70 nu numai in vestimentatie, ci si in ceea ce priveste muzica pe care o asculta, filmele la care se uita, scriitorii pe care ii citeste.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.