Stiati ca si National TV are un astrolog? Nu stiati, pariez pe ce vreti, asa ca faceti bine si luati la cunostinta acest fapt important: da, nene, National TV are astrolog. Il cheama Gabi si nu mai stiu cum si realizeaza emisiunea "Intreaba-l pe Gabi". Recunosc, nu i-am urmarit evolutia de-a lungul vremii (mi se par mai amuzanti astrologii, vracii, ghicitoarele, bioenergoterapeutii si vindecatoarele de la OTV), dar un fragment din "Intreaba-l pe Gabi" tot am vazut, intimplator, de foarte curind. Nu vreti sa stiti care era tema. Sau vreti? Uite care-i chestia, nu prea aveti de ales. Adica, vreti, nu vreti, eu tot o sa va zic: tema emisiunii era destinul lui Catrinel Sandu, iar invitata lui Gabi Astrologul era, logic, Catrinel Sandu, in carne, par blond si oase. Mda, nu trebuie sa insistati ca deja m-am prins: e momentul sa va explic cine-i Catrinel asta si pe cine intereseaza destinul ei. Asadar, Catrinel Sandu e o fosta bebelusa de-a Circotasilor care, mai nou, a ajuns vedeta la National TV. Pe cine intereseaza destinul ei n-as putea sa va spun, dar sint sigura ca, daca, prin absurd, au existat cetateni preocupati de subiectul cu pricina, emisiunea i-a satisfacut cu desavirsire si pina la capat. Pentru ca s-a discutat in detaliu, pe ani, conjunctii astrale, combinatii de planete si asa mai departe, tot destinul lui Catrinel. Si am retinut, de exemplu, ca, in perioada in care ea a facut primii pasi in televiziune, numitele conjunctii astrale au ajutat-o foarte mult. Cam asta e cu destinul lui Catrinel Sandu. Altfel, recunosc ca n-am stat pina la sfirsitul discutiei, asa incit n-am de unde sa stiu daca nu cumva astrele nu i-au aratat pina la urma lui Gabi adevarul: ca postul la care lucreaza Catrinel de-abia cu greu s-ar putea numi televiziune si ca, in realitate, fabulosul ei destin le-ar putea parea unora chiar usor trist.

La "Canalul de stiri", intr-o dimineata, Eva ne-a impartasit povestea unei cunostinte. Va sa zica, un prieten de-al ei, actor si barbat casatorit, si-a facut o amanta in blocul alaturat celui in care locuia impreuna cu sotia. Pe care, la un moment dat, a mintit-o ca pleaca in turneu, ca sa se poata muta, pentru o vreme, cu arme si valize, in locuinta amantei. Ei, si, intr-una din zilele turneului, nevasta lui s-a trezit cu el in casa, in pijamale si purtind cu nonsalanta in mina o galeata de gunoi. Da, frate, era galeata amantei, iar el gresise adresa. Acum, ce sa zic, foarte amuzanta povestea cunostintei Evei, am ris si eu prima oara cind am auzit-o, acum 15 ani. Cum adica de unde-am auzit-o si cum adica daca-l cunosc si eu pe actorul infidel si imprastiat? Nu-l cunosc si nici Eva nu-l cunoaste, dar asa i s-a parut ei cool sa introduca aceasta anecdota din folclor. Ce ma intreb e daca, atunci cind o sa ne zica bancuri de pe Internet, o sa sustina ca-l cunoaste si pe Bula.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.