In continua crestere de cateva luni incoace, popularitatea Andreei Marin face acum "victime" si peste granite.

"Zana Surprizelor" a fost votata cea mai agreata vedeta de televiziune intr-un clasament realizat de o publicatie din Republica Moldova. Bruneta a devansat in preferintele publicului mai multe celebritati ale "sticlei" din Rusia si Ucraina, obtinand locul I cu coronita pe motiv ca "este cea mai bine platita si cea mai vanata de paparazzi".

Mai simpatica decat "miliardarul rus"

Diva a reusit sa se catere in fruntea ierarhiei realizate de revista "VIP Magazin", chiar inaintea unui cunoscut prezentator rus, Maxim Galkin, nimeni altul de cat iubitul cantaretei Ala Pugaciova. Galkin prezinta emisiunea "Kto hocet stati milionerom?" de la Canal I Rusia, varianta slava a productiei "Vrei sa fii miliardar?".

Locul al treilea al clasamentului a fost adjudecat de Teo Trandafir, pe criteriul ca "are succes, desi nu se incadreaza si nici nu o intereseaza standardul 90-60-90".

O a treia prezenta romaneasca in topul popularitatii TV este Andreea Esca, apreciata pentru ca "vorbeste fluent mai multe limbi straine si stie sa se adapteze situatiilor". In urma voturilor primite, stirista Pro TV a obtinut locul al saselea.

Ar putea intretine 1.153 de moldoveni

Unul dintre motivele cel mai des invocate de participantii la sondaj atunci cand au votat-o pe Andreea Marin a fost salariul impresionant al vedetei. Acestia au apreciat cum se cuvine o femeie care castiga 15.000 de euro pe luna de la televiziunea publica din Romania, in conditiile in care salariul minim pe economie in republica de peste Prut este de doar 200 de lei moldovenesti, adica aproximativ 13 euro.

La un calcul rapid, Andreea Marin ar putea sa achite intr-o luna salariile a 1.153 de angajati cu venit minim din Moldova.

Zana Surprizelor invingatoare pe toate... fronturile


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.