E posibil ca Angelina sa devina doamna Pitt, chiar in aceste zile. Desi Pitt si Jolie nu au facut nici un fel de anunturi de nunta, exista zvonuri cum ca cel mai mediatizat cuplu hollywoodian ar urma sa se casatoreasca pe malul lacului Como, in acest week-end.

Speculatia se bazeaza pe faptul ca cele doua vedete ar trebui sa-i faca o vizita prietenului lor George Clooney la vila sa din Italia, in apropierea careia se mai afla si hotelul de lux Villa d'Estate, un paradis romantic ce a atras staruri precum Ava Gardner sau Frank Sinatra. Conducerea hotelului a declarat ca desi cele doua staruri nu au facut nici o rezervare, exista resurse pentru organizarea unei petreceri de nunta ad-hoc.

Zvonul este cu atat mai veridic cu cat resedinta de vara a lui Clooney este de joi sub lupa paparazzilor. Acestia spun ca desi luminile erau stinse si obloanele trase, niste paravane de metal care acopereau gradina tradau faptul ca se pune ceva la cale.

Un apropiat al lui Clooney a incercat sa dezamorseze "bomba", declarand ca zvonul nu este decat o strategie de marketing "pentru a mai umple camerele de hotel".

Dupa mediatizata sa despartire de Jennifer Aniston, Brad Pitt s-a mutat, impreuna cu Angelina si cei doi copii adoptati, la Paris, unde vor sta cel putin pana la sfarsitul lunii mai, cand se va naste si primul copil al cuplului, dupa cum a declarat viitoarea mamica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.