Sistem cu Luminita Anghel au castigat titlul de Artistul Anului, drept incununare a activitatii pline de succes pe care au avut-o in decursul anului 2005.
Acest premiu le-a fost acordat de Societatea Romana de Radiodifuziune, in cadrul Galei care s-a desfasurat duminica. Trupa Sistem a fost nominalizata la trei categorii: Cea mai buna formatie pop-dance (alaturi de DJ Project, 3 Sud Est si Morandi), Cel mai bun cantec pop-dance (langa "Privirea ta" - DJ Project, "Cu capu’n nori" - 3 Sud Est, "Raisa" - Fly Project si "Beijo (Uh-la-la)" - Morandi si Artistul Anului (alaturi de Andra si Iris).

Dupa ce au primit premiul, cei de la Sistem au urcat pe scena si au sustinut un show incendiar. Premiile acordate reflecta clasamentul alcatuit de sectia de specialitate a Redactiei Muzicale, pe baza opiniilor exprimate de ascultatorii postului Radio Romania Actualitati in 2005.

Cronica Romana

Sursa: Cronica RomanaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.