Catrinel Sandu si Gabriel Trifu se casatoresc in prima jumatate a lunii octombrie.

Mirii vor avea doua perechi de nasi, la fel de celebri ca si ei, si anume, Andrei Pavel si sotia sa Simone, si Florin si Diana Segarceanu.

Tinuta miresei va fi asigurata de catre Casa de Moda Christian Philippe a carei imagine Catrinel Sandu este de cinci ani. La capitolul rochie de mireasa, senzuala prezentatoare va opta pentru o piesa unicat care nu se va comercializa in magazine.

La nunta care va avea loc la Hotel Intercontinental sunt asteptate aproximativ 220 de persoane, invitatia fiind onorata si de cativa tenismani din circuitul ATP.
Dupa cate se pare si destinul e de partea lor. Recunoscut pentru previziunile exacte pe care le face, Gabi Mihailovici, voce autorizata in domeniul astrologic, a spus in cadrul emisiunii pe care o prezinta la National TV "Intreaba-l pe Gabi" ca cei doi sunt compatibili si ca zodie.

Catrinel Sandu este Scorpion, iar logodnicului sau Gabi Trifu este nascut in Gemeni. Mihailovici a marturisit ca, din calculele sale astrologice, reiese ca frumosul cuplu va merge cu siguranta spre altar in acest an.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.