Miercuri seara a avut loc cea de-a cincea editie a concursului "Romanian Miss University", organizat de Mihaela Serban (Cosmopolitan Models) si Hotelul Phoenicia.
Castigatoarea locului 1 este Alexandra Sima, de 20 de ani din Targoviste, care va reprezenta Romania la Miss World University in Coreea. Evenimentul a avut si cateva momente artistice sustinute de Nae Lazarescu (foto) si Vasile Muraru, Gabriel Dorobantu si formatia Voggue. La final, cantaretul si cei doi comici i-au facut organizatoarei un adevarat circ. Motivul? Mihaela Serban le-a spus ca nu are cum sa le plateasca onorariul pe loc. Cei trei artisti au spus ca nu pleaca daca nu-si primesc banii. Pentru a evita un scandal, Mihaela a sunat cateva persoane care i-au adus o anumita suma. Ea i-a dat lui Dorobantu onorariul promis, iar lui Nae Lazarescu si Vasile Murariu jumatate din cat li se cuvenea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.