Idila dintre Marius Vizer si Irina, fosta membra a trupei A.S.I.A., s-a indreptat cu mare viteza catre o relatie solida si plina de farmec.
Cantareata a acceptat sa-si insoteasca iubitul in Austria, tara in care Presedintele Federatiei Europene de Judo a ales sa traiasca. De mai bine de un an, cei doi isi vad de treburile lor departe de intrigi si carcoteli. Chiar daca nu sunt prin apropiere, cei doi iubiti starnesc totusi interesul presei, care, din cand in cand, ii mai si ataca. Din anumite cercuri pornesc tot felul de informatii, care, iata, nu intotdeauna se si confirma. Una dintre acestea este despre asa zisa relatie pe care Marius Vizer ar fi avut-o cu Simona Patruleasa, prezentatoarea stirilor de la Antena 1. La o verificare mai atenta s-a dovedit faptul ca omul de afaceri nu a avut nici o intalnire cu vedeta Antenei 1, ba mai mult cei doi nici nu se cunosc.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.