In editia de duminica, 19 martie, la "Lori" sunt invitati Razvan Lucescu, Daciana Sarbu si Lavinia Tatomir.
De la 19.30, adica in prima parte a emisiunii, Loredana va discuta cu Razvan Lucescu despre pasiunea sa pentru fotbal, despre competitia acuala dintre el si tatal lui, pe teren ca antrenori, desigur. Razvan va dezvalui la "Lori", printre altele, ca este preocupat de stilul vestimentar si spune ca este la fel de important pentru un barbat sa fie imbracat bine ca si pentru o femeie.

Urmatorul invitat este Daciana Sarbu care povesteste cat de greu este pentru o femeie sa razbata in politica, sector dominat de barbati. Ea si-ar dori sa aiba un consilier vestimentar, o persoana competenta care sa o sfatuiasca cum sa se imbrace la diferite evenimente la care este nevoita sa participe in calitate de om politic. Iar in ultima parte, la "Lori", vine Lavinia Tatomir care va povesti si despre faptul ca s-a casatorit foarte tanara, dar acesta nu a fost un impediment pentru o casatorie fericita.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.