Fostul solist al trupei Genesis, Phil Collins, s-a despartit de sotia sa, Orianne, cu care e casatorit de sase ani, motivand ca acest lucru este in interesul celor doi copii mici pe care ii au. Reprezentantul cantaretului, Mara Bauxbaum, a dezvaluit ca cei doi locuiau separat de la inceputul anului si sustine ca despartirea lor nu este un soc pentru nimeni.

"Au decis, in interesul celor doi copii ai lor, ca este mai bine sa se desparta. Amandoi sunt tristi ca s-a ajuns la asa ceva, dar pentru ei prioritara este bunastarea si fericirea copiilor, astfel ca vor ramane prieteni foarte buni si parinti iubitori", a explicat Bauxbaum. Collins, in varsta de 55 de ani, care a mai fost casatorit de doua ori, mai are trei copii. Va continua sa traiasca in Elvetia pentru a fi aproape de cei doi copii pe care ii are cu Orianne, Nicholas si Mathew.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.