Isteria transmisiilor de la fata locului continua, stimati telespectatori. De unde credeti ca transmitea, acum citeva zile, o reporterita de la la Stirile PRO TV? Hai, ca oricit v-ati stradui, n-o sa ghiciti, asa ca mai bine va spun eu, ca sa nu pierdem timpul aiurea. Transmitea, stimati telespectatori, dintr-o cada cu spuma si, in timp ce vorbea despre vacantele de cinci stele ale romanilor, degusta zimbitoare un pahar cu sampanie, al carui pret era de un milion de lei (vechi). Ideea e ca, desi stirea cu pricina nu a reusit sa ma uimeasca cine stie ce, m-a facut totusi sa-mi pun din nou o intrebare: de unde nu s-au facut inca transmisii in direct si se vor face cit de curind? Din salile de nasteri s-au facut? Nu s-au facut, deci urmeaza. Din cavouri s-au facut? Parc-a dat Dan Diaconescu, la OTV, inmormintarea unui tigan, dar nu se pune, ca n-a avut prea multa audienta, deci urmeaza televiziunile mari. De la violuri nu s-au facut transmisii, dar am mai facut eu gluma, asa ca nu se pune nici asta… De unde nu s-au mai facut? Aa, de linga vulcani in eruptie, deci n-ar fi chiar imposibil sa vedem, la un moment dat, vreun reporter de la Antena 1 alergind prin niste lava incandescenta, ca sa-i puna piedica celui de la PRO TV.

Acum ceva vreme, v-am povestit ca Loredana de la Trident a fost invitata in emisiunea "Cuplul conjugal: ori la bal, ori la spital" pe care, cu voia lui Dumnezeu si a patronilor, Bebe Sexologul o realizeaza pe B1 TV. Mai mult decit atit, cu o prezenta de spirit absolut laudabila, la momentul cu pricina, am specificat ca, alaturi de Loredana de la Trident, pe canapeaua sexologului, a zacut pe tot parcursul discutiei un tigru imens din plus. Ei bine, tocmai tigrul asta de plus nu ma mai lasa sa dorm de citeva zile. Pentru ca l-am revazut, alaturi de un alt invitat al lui Bebe Sexologul, si mi-am dat seama ca, la vremea primului meu comentariu, tigrul nu venise cu Loredana si nici nu plecase cu ea. Tigrul e asadar mereu acolo si isi indeplineste tacut misiunea de gazda. Sigur, spre deosebire de Bebe, care e o gazda vorbitoare din carne si oase, tigrul e o gazda muta, din plus, dar tot gazda e, ce s-o mai dam la-ntors… Ce mi se pare trist e ca, probabil, se plictiseste de moarte ascultind toate prostiile pe care le debiteaza Loredanele de la Trident si alti musafiri ai emisiunii. De-asta m-am gindit ca n-ar fi rau ca Asociatia pentru protectia animalelor din plus sa-l someze pe Bebe sa-i aduca tigrului niste amici. Am intocmit chiar si o lista de amici pe care o pun la dispozitie gratis Asociatiei cu pricina: o closca din plus cu pui din plus, o catea maidaneza din plus (gravida cu catei din plus), o broasca testoasa din plus, un porcusor de Guineea din plus, niste ratuste din plus pe un lac din plus si, normal, citiva gindacei de bucatarie din plus. Lista ramine deschisa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.