Sarah Ferguson, fosta sotie a Printului Andrew al Marii Britanii, se intalneste cu un multimilionar certat cu legea - Americanul a fost arestat pentru ca si-a batut o iubita

Sarah si amorezul ei newyorkez. In medalion, Fergie si Printul Andrew in vremurile bune

Sarah Ferguson, Ducesa de York, pune din nou in incurcatura familia regala britanica, dupa ce mai multe ziare au publicat fotorafii ale ei in compania unui multimilionar controversat.

Fergie si Mark E. Freitas (47 de ani), directorul unei firme de asigurari din New York, se intalnesc dinainte de Craciun, sustine Daily Mail. Relatia nu ar fi deloc neobisnuita, avand in vedere ca Fergie si Printul Andrew sunt divortati de zece ani. Cel putin incomod pentru Fergie este insa faptul ca Mark Freitas a fost arestat, putin inainte sa o cunoasca pe Ducesa, pentru violenta domestica, dupa ce fosta lui prietena l-a acuzat ca ar fi batut-o, fiind beat. Nu este prima data cand Freitas are probleme cu legea. In 2003, el a platit amenda pentru ca gonea la volanul masinii sale Aston Martin, dupa ce bause.

Ferguson, in varsta de 46 de ani, a socat in repetate randuri opinia publica prin relatiile sale, chiar si in timpul casatoriei cu Printul Andrew. In 1992, "Daily Mirror" a dat lovitura fatala cuplului, publicand mai multe fotografii care o aratau pe "Fergie" in compania omului de afaceri texan, John Bryan. Imediat dupa acest scandal, Fergie si Andrew au anuntat separarea, iar divortul s-a incheiat in 1996.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.