Dupa un an petrecut in Texas, regizorul australian Robert Lukeric s-a decis: Jennifer Lopez si John Travolta sunt cei mai potriviti pentru a-i interpreta pe Sue Ellen si JR, intr-o adaptare pentru marele ecran a popularului serial al anilor '80, "Dallas".
In atentia regizorului au mai intrat Luke Wilson si Shirley McLaine pentru personajele Bobby si Miss Ellie. Cunoscut pentru productiile "Blonda de la drept" si "Soacra mea e o scorpie", Robert Lukeric are ganduri mari pentru noul serial de televiziune pe care-l vrea mult mai modern si adaptat vietii miliardarilor din Texas. Potrivit publicatiei "Variety" , in noul film ar putea juca alte doua nume mari de la Hollywood: Kevin Costner si Mel Gibson. Filmarile vor incepe la sfarsitul acestui an si vor aduce in Dallas peste 30 de milioane de $ venituri din publicitate si locuri de munca.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.