Exista un roman a carui voce si ale carui versuri aduna oamenii ca la miting, spunea cineva.
Maestrul va sustine un spectacol inedit la nivel mondial. E vorba de menestrelul oltean, Tudor Gheorghe (61 de ani) care este pregatit pentru una dintre cele mai mari si emotionante actiuni ale sale. Artistul si-a propus sa intre in Cartea Recordurilor, sprijinit fiind de firma de impresariat, Memento Music. Maestrul asteapta un raspuns din partea celebrei Guinness World Records, la cererea pe care firma sus amintita a trimis-o catre acest for international, impreuna cu o descriere a carierei lui Tudor Gheorghe. In aproximativ o saptamana se va sti daca un reprezentant al celebrei Guinness Book se va deplasa in Romania pentru a asista si a aproba sau nu initiativa lui Tudor Gheorghe.

Recordul pe care artistul il propune este ca in 7 zile consecutive sa sustina 7 spectacole diferite . Asadar cei 40 de ani de cariera artistica ai maestrului se vor sarbatori printr-o mare surpriza. Va fi singurul festival din lume sustinut de un singur artist principal. Concertul intitulat "Saptamana Risipitorului de Frumuseti" va avea loc la Sala Palatului unde se vor interpreta peste 200 de melodii si se vor recita peste 50 de poezii. Pe scena, alaturi de Tudor Gheorghe vor urca 700 de muzicieni dintre care 120 de copii atat din Moldova de peste Prut, cat si din Transilvania si Oltenia. Transportul artistilor va fi asigurat de 35 de autocare.

Sursa: Click.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.