Aflu, intr-o zi, de la Stirile PRO TV, ca s-a bagat taxa pe farmece. Imediat dupa asta, aflu si opinia uneia dintre vrajitoarele vizate: "Deci asta nu e ca daca avem niste obecte pe noi si niste bijuterii inseamna ca sintem pline de aur. Noi muncim ca sa ni-l cumparam". Deci, imi pare rau, dar adevarul e ca fetele astea are dreptate. Pai, credeti ca-i usor sa treci fulgii de gaina ne-nceputa prin sapte ape in care-au fost botezati prunci de 3 kile si 200 de grame, dupa care sa-i stropesti cu singe de la aceeasi gaina ne-nceputa, sa-i dai prin risnita de cafea si sa-i arunci in cele sapte zari? Nu e usor, mai ales ca pentru asta tre’ sa te duci in padure, la o ora la care zorile si abisul se-ngina si-si raspund. Plus ca tre’ sa mai pierzi o gramada de timp si de nervi, convingind cite-o proasta ca, daca-ti aduce sosetele preferate (pline cu bani, desigur) ale sotului, care-a fugit, acum cinci ani, cu alta, o sa se trezeasca cu el la usa, calare pe-o coada de matura si cu mucii cravata din cauza regretelor? Asa ca mai lasati-le-n pace pe bietele femei, ca ele munceste mai rau ca minerii ca sa-si atirne kilele alea de aur la git, in urechi si la miini. Jos taxa pe farmece! Huooo!

Daca eram in locul Andreei Marin, va spun sincer ca as fi lesinat, la ultima editie a "Surprizelor". Pai, mi-a fost mie greu, acasa, in fotoliul din fata televizorului, sa aud cite rude plecate in strainatate avea o babuta cu care Andreea a stat de vorba, la un moment dat. Avea, fratilor, 25 in Canada, opt in Israel si una in Italia. Mi se pare ca viata Andreei la "Surprize" a devenit din ce in ce mai complicata, din moment ce se trezeste in emisie cu asemenea personaje. Va dati seama ca babuta cu pricina s-a asteptat, ca si mine, sa-i fie aduse la pupat si scaldat in lacrimi toate cele 34 de rubedenii. Iar Andreea, saraca, n-a fost capabila sa-i daruiasca mai mult de un reportofon, pe care sa-si inregistreze poeziile (da, dom’ne, batrina scria poezii, nu bat cimpii), si o singura nepoata. De-aia zic ca eu, daca eram in locul "Zinei", as fi cazut moale ca o cirpa in studio de rusine ca nu pot sa-i aduc femeii macar vreo 25 de rude si macar tot atitea reportofoane.

Pe Acasa TV s-a difuzat iar ditamai materialul dedicat Elizei, fiica celei mai batrine mame din lume, Adriana Iliescu. Daca acum vreo doua luni, tot pe Acasa TV, s-a sarbatorit faptul ca micuta implinise un an, de data asta s-a sarbatorit faptul ca ar fi implinit un an, daca nu se nastea prematur. Ce sa zic, astept sa mearga asta mica la scoala, ca si cei de la Acasa TV sa aiba si mai multe de sarbatorit. Sigur nu vor rata nici prima nota de 10, nici prima sedinta cu parintii, nici primul chiul de la sport si, desigur, nici prima tigara fumata pe ascuns la WC.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.