Cand era doar un boboc in televiziune, se visa la pupitrul de stiri. Dupa o perioada de timp, ea a constientizat ca nu are ce cauta la stiri. Acum, nici macar nu se mai simte atrasa de acest domeniu.

Monica Barladeanu este mai indragostita ca oricand! Dupa ce a recunoscut public relatia pe care o are cu Bobby Paunescu, patronul B1 TV, "leoaica" cu ochii albastri sustine, prin intermediul revistei Story, ca nu o intereseaza si nici nu conteaza unde sau cand se vor logodi. Senzuala prezentatoare confirma faptul ca amandoi se incapataneaza sa atace subiectul "logodna", dar este foarte probabil sa astepte o perioada inainte de a striga in gura mare daca au facut deja sau nu acest pas.

'Trebuie sa dai 100% din ceea ce poti>>

Momentan Monica savureaza clipele dulci ale relatiei si este fericita ca nici ea, nici el, nu resimt presiunea "drumurilor sau a avioanelor" si nu vad in asta o problema. In prezent ea se afla in America, Los Angeles, pentru a lua lectii de actorie chiar de la profesionistii Cetatii Filmului. Vedeta este foarte multumita de dascalii de peste ocean fiindca "stiu sa te sustina si sa te determine sa mergi inainte. Insa trebuie sa dai 100% din ceea ce poti.", marturiseste viitoarea actrita. Se pare ca asta a si facut romanca noastra deoarece deja a primit rolul principal intr-o productie hollywood-iana, lucru extrem de greu de obtinut pentru o persoana cu experienta minima in ale actoriei si mai ales de pe alte meleaguri. Din fericire pentru Monica, frumusetea ei spune multe si ii lasa pe americani muti... de admiratie sau poate de invidie. Important este ca Romania incepe usor, usor, sa se ridice in ochii unora care nici nu stiau de existenta noastra pe harta. Asa se face ca pe langa sportivii romani cunoscuti pe tot globul, acum ne putem mandri si cu lucruri bune ce poarta nume precum O-Zone (desi s-au despartit), Monica Barladeanu, Nadine, care studiaza si ea actoria in SUA, etc.

Monica ramane la B1 TV

Curios este faptul ca prezentatoarea postului B1 TV si-a dorit la inceputul carierei in televiziune sa prezinte stiri. Insa, farmecul ei cerea mai mult. Dupa o perioada de timp ea a constientizat ca nu are ce cauta la pupitrul de stiri. Acum nici macar nu se mai simte atrasa de acest domeniu. In ciuda zvonurilor cum ca ar lua drumul altei televiziuni Monica nu are de gand sa dea curs nici unui proiect de acest "calibru" cu atat mai putin la alt post TV. Ea sustine cu tarie ca nici nu se pune problema sa plece de la B1 TV. Pana una, alta, noi ii uram succes in aventura ei hollywood-iana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.