Dar ca un megastar sa se arate interesat de soarta romanilor si sa contribuie efectiv la proiecte caritabile in Romania, acesta chiar este un lucru rar.

Este vorba de Ethan Hawke, care, conform unor surse bine informate, va reveni la Bucuresti in aceasta primavara, mai precis in luna mai. Dupa cate se pare, carismaticul actor din 'Marile sperante' a fost convins sa se intoarca de mama lui, Leslie Hawke, care traieste de cativa ani in Romania, unde se ocupa de o fundatie caritabila. Leslie Hawke i-a cerut sa o ajute cu un nou proiect, la fel de impresionant ca cel din luna noiembrie a anului trecut, cand Ethan si-a lansat oficial romanul gMiercurea Cenusiih si a imprumutat putina stralucire de Hollywood balului de Halloween de la Palatul Parlamentului.

Detaliile revenirii lui Ethan sunt inca tinute in secret, dar cel mai probabil in luna mai admiratoarele fostului sot al Umei Thurman se vor putea bucura din nou de prezenta lui in Romania si de o surpriza de proportii pe care acesta o pregateste impreuna cu mama lui.