Cantaretul mentioneaza in rubrica realizata sub pseudonim ca este interesat chiar si de sexul in grup

Catalin, unul dintre membrii trupei Autentic, isi cauta perechea prin intermediul unui site american dedicat persoanelor cu inclinatii homosexuale.

Evident, pentru ca acest lucru sa nu devina public, cantaretul foloseste un pseudonim - Collin Jason. Identitatea sa insa este tradata de setul de fotografii pe care romanul le-a atasat ca referinta pentru calitatile sale fizice.

Prefera barbatii tineri

Pozele in care apare Catalin sunt facute in America unde trupa Autentic a sustinut, in ianuarie, un turneu pentru diaspora, alaturi de Maria Ciobanu, Doru Octavian Dumitru si Raoul. Chiar daca acestea pot duce cu gandul la o confuzie, mai exista un lucru care il tradeaza - adresa. Chiar la inceputul paginii este mentionat faptul ca asa zisul Collin Jason este din Bucuresti, Romania. Si ca pe orice site de profil, cei inscrisi trebuie sa spuna care le sunt preferintele si sa-si faca o descriere care sa corespunda cu realitatea. La prima rubrica, Catalin mentioneaza faptul ca este singur, interesat de un alt barbat sau chiar de un cuplu de gay pentru o relatie, o amicitie, corespondenta, sex, sex in grup sau alte activitati, daca se poate cu parteneri cu varste cuprinse intre 18 si 28 de ani. Iar la o alta, precizeaza ca este adeptul sexului protejat.

Anne's, prietena gay-lor

Vineri seara in clubul Queens, revista "Switch", (realizata cu si pentru minoritatile sexuale) a organizat o petrecere ce are ca obiectiv atragerea artistilor si totodata a fanilor acestora, la evenimentele gay. Pentru prima oara in Romania o cantareata a "indraznit" sa isi lanseze o piesa intr-un club destinat cu precadere gay-lor. Anne's , caci despre ea este vorba, a raspuns prompt invitatiei si nu s-a lasat influentata de prejudecati. Mai ales ca a fost sustinuta oarecum si de Giulia de la Sexxy care impreuna cu colega sa, Claudia, are o melodie (n.r. "E treaba mea") ce a devenit rapid imnul minoritatilor sexuale. De altfel, Giulia a fost prezenta cu iubitul ei Bogdan, la lansarea melodiei lui Anne's in clubul sus amintit.

Sursa: Click.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.