Legatura dintre margarina si telenovele este, se pare, foarte strinsa si rezista cu incapatinare trecerii timpului. Dupa ce actorii din telenovela "Numai iubirea" si-au pus pozele pe capacele unei marci de margarina, a venit, in sfirsit, si rindul actorilor de la telenovela concurentei, "Secretul Mariei", sa-si puna pozele pe aceeasi marca de margarina. Ce m-am gindit: poate ca n-ar fi rau ca producatorii margarinei cu pricina sa ambaleze produsul in cutii de 15-16 kilograme, pe capacul carora sa incapa distributiile tuturor telenovelelor romanesti care ruleaza in momentul de fata, iar fiecare membru al unei familii care alege sa aiba asa ceva in frigider sa-si manince exact bucata de sub vedeta preferata. In felul asta, toti actorii din telenovele ar ajunge sa aiba fani. Ca, vorba-ceea, nu se poate hrani o familie-ntreaga cu margarina Anemonei Niculescu, cu margarina lui Papadopol si cu aia a lui Claudiu Bleont. Cineva tot trebuie sa-si ia inima-n dinti s-o consume si pe-a Oanei Zavoranu, nu?

Raminem in domeniul telenovelelor, nu de alta, dar parca a si-nceput sa ne placa. In telenovela "Lacrimi de iubire" de pe Acasa TV, Adela Popescu sparge, la un moment dat, o sticla cu vin. Nu, nu o sparge din greseala, ci voluntar, in timpul unei discutii mai aprinse cu Lucian Viziru. Acum, problema cea mai mare nu e ca Adela a dat cu sticla aia de pereti, ci ca a facut-o cit se poate de artificial. Si nici asta n-ar fi asa grav daca, imediat dupa ce-a izbit sticla, nu s-ar fi dus, cit se poate de senina, sa aduca un teu cu care sa curete locul incidentului. Pai, cum vine asta, dragi telespectatori? De ce-a mai spart sticla aia daca nu era nervoasa? O sa ziceti ca a spart-o ca nu cumva s-o bea Viziru. OK, pot sa fiu de acord cu asta. Dar intrebarea "de ce-a mai vrut sa stringa cioburile?" ramine. De ce nu l-a pus pe el sa stringa cioburile? A, stia ca omul e deprimat si ca are tendinte sinucigase? Pai, atunci de ce a mai pierdut, domnule, timpul cu spart sticle si adunat cioburi, in conditiile in care putea sa cheme direct salvarea, ca sa-l ia pe sinucigas?

Mai suportati o frintura de telenovela, de data asta de la Antena? E vorba despre o vorbire de-a pseudomanelistului Liviu de la L.A., care joaca in "Secretul Mariei" rolul unui baiat rau, dar totusi bun. "Nu ma mai certa ca un baiat mic care-a spart un bibelou", ii spune acesta personajului interpretat de Oana Sirbu. Deci eu n-am inteles foarte clar cum a fost selectat baiatul asta la casting. Adica, daca au avut nevoie de un tip cu freza naclaita de gel, care sa nu stie sa vorbeasca romaneste, cum dracu de l-au ales tocmai pe el, in conditiile in care e plina Romania de asa ceva?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.