Simona Patruleasa, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, a avut in ultimul timp mai multe relatii cu barbati influenti.

Surse din anturajul Simonei sustin ca a fost o relatie scurta

Despre ea exista zvonul cum ca ar fi foarte selectiva cu iubitii ei, care obligatoriu trebuie sa aiba un cont frumusel in banca si dare de mana. Potrivit unor surse din anturajul sau, bruneta a trecut si prin patul sefului Federatiei de Judo, Marius Vizer. Aventura s-a consumat in urma cu mai bine de doi ani, inainte ca acesta sa se implice intr-o poveste de dragoste cu Irina, ex-A.S.I.A. Se pare ca relatia Simonei cu Vizer nu a fost una de durata.

Conform acelorasi surse a fost mai mult o aventura decat o poveste de dragoste. Focul s-a stins repede si nu multi au aflat ca cei doi au fost iubiti. Relatiile prezentatoarei au devenit publice in momentul in care Zsolt Csergo a parasit-o pentru Nicoleta Luciu. Lista sa de cuceriri a continuat cu Amiran, patronul cazinoului Marriott si Sabin Ivanof, un om de afaceri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.