Surprize-Surprize este emisiunea cu o audienta record constanta.
Ioana Moldovan ii sufla in ceafa divei Surprizelor inca de la a doua editie a "Stelelor de cinci stele", care a inregistrat o audienta de 14%

Insa, periodic, apar formate ce reusesc sa o egaleze sau macar sa se apropie de ea. Este si cazul show-ului "Stele de cinci stele", prezentat de Ioana Moldovan si Cosmin Cernat, difuzat tot de Romania 1. Aflata la al doilea sezon, emisiunea face audiente mai mult decat satisfacatoare ce se ridica si la 14 %, rating pe care Surprizele il inregistreaza in medie, cu doar doua puncte mai putin fata de cele 16% pe care Andreea Marin reuseste sa le adune destul de des. Pentru ca s-a demonstrat a fi un format de succes, previziunile in ceea ce priveste audienta "Stelelor de cinci stele" au fost si pentru acest sezon optimiste insa rezultatele au depasit orice asteptari. Cuplul Ioana Moldovan- Cosmin Cernat reuseste sa atraga un public echivalent cu cel fidel Andreei Marin. Cel putin asa s-a intamplat in primele doua editii din acest sezon cand invitata a fost Maria Dragomiroiu. Audienta s-a incadrat intre 12 si 14%.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.