Dragos Constantinescu a intentat divort si isi disputa baietelul de sase ani cu indonezianca Sana Hendartono-Cipaianu

Fiul fostului sef al statului Emil Constantinescu a trait pana de curand o tulburatoare poveste de dragoste alaturi de indonezianca Sana Hendartono-Cipaianu. Visul s-a spulberat insa, iar azi, Dragos Constantinescu are in fata un cosmar. Sotia lui a renuntat la el pentru un belgian putred de bogat. Singurul baiat al presedintelui Romaniei dintre anii 1996-2000 a intentat divort si isi disputa cu Sana fiul lor, Alex, in varsta de sase ani. Ieri, ei au avut prima infatisare la Judecatorie.

Dragos si Sana si-au pus pirostriile in 15 decembrie ?99. Intr-o zi de marti, pesemne cu ghinion! El era la acea ora o persoana in centrul atentiei publice. Era fiului sefului statului. Sana, de profesie medic stomatolog, provenea si ea dintr-o familie instarita, fiind fiica secretarului Ambasadei Indoneziei la Bucuresti, casatorit cu o romanca. Familia mamei Sanei are traditie liberala viguroasa si a mostenit numeroase proprietati. Bunicul ei a fost ultimul ministru liberal al Agriculturii din perioada interbelica. Nunta a avut loc insa intr-o discretie totala. In fata ofiterului de stare civila de la Primaria Sectorului 1, cei doi au fost insotiti doar de sora lui Dragos, Norina Constantinescu.

Uniti de mana destinului

Dragos si Sana s-au cunoscut in 1997, la un an dupa ce fiul presedintelui de la acea data s-a intors in tara. Urmase studiile unei facultati din Belgia si absolvise un masterat in afaceri. Dupa ce Emil Constantinescu a castigat alegerile in ?96, el si-a chemat fiul in Romania. Impotriva vointei lui, Dragos - care voia sa se stabileasca in Belgia - s-a conformat sfatului parintesc si a revenit acasa. A fost mana destinului. Asa a intalnit-o pe Sana, pe cand ea avea 24 de ani. Ea terminase Liceul German din Capitala si sustinea la acea data rezidentiatul la Medicina.

Scenarii mincinoase

Dincolo de idila cu Sana, intoarcerea in Romania i-a adus numai necazuri lui Dragos. El s-a angajat la "Media Pro" si a fost presedintele Fundatiei "Copiii Romaniei". Fiul presedintelui a fost in acea perioada sub tirul unor acuzatii dovedite ulterior ca nefondate. Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a afirmat, printre altele, ca Dragos se afla in spatele afacerii de contrabanda "Tigareta 2", ca ar fi implicat in trafic de droguri si arme, in asasinarea a trei cetateni si ingroparea lor in padurea Baneasa sau in importuri ilegale de carne si cafea. Nimic nu s-a confirmat din aceste acuzatii. Viata lui Dragos s-a inseninat doar dupa ce in iulie 1999 s-a nascut fiul lui si al Sanei, Alex. Acesta a fost primul nepot al familiei prezidentiale. Sana l-a adus pe lume la Maternitatea Polizu, sub o maxima securitate asigurata de SPP-isti.

Impacare esuata in Cipru

Dupa ce Emil Constantinescu a pierdut Presedintia, Dragos a emigrat in Cehia impreuna cu sotia si fiul lor. A lucrat initial la firma mama a Connex. Din Cehia, noua familie Constantinescu s-a mutat in Belgia. Acolo, Dragos s-a angajat la o companie de telefonie mobila. Surse din anturajul familiei ne-au marturisit ca, in acest timp, Sana a cunoscut un belgian putred de bogat pentru care a facut o pasiune nebuna.

Dragos a incercat sa-si tina departe sotia de orice tentatie si a hotarat sa se intoarca in Romania. Anul trecut, el si-a inscris fiul la o scoala din Bucuresti. Sana n-a putut insa sa-l dea uitarii pe belgian. Fiul lui Emil Constantinescu a mai jucat o ultima carte. In urma cu o luna i-a pregatit sotiei o surpriza: o vacanta in Cipru! A crezut ca se vor impaca si ca micutul Alex nu va fi nevoit sa se imparta intre cei doi parinti.

N-a fost sa fie! Sana a ramas insensibila, iar in 26 februarie, Dragos a introdus actiunea de divort.

Dragos: "Va fi un soc pentru familii si prieteni!"

Fiul fostului sef al statului ne-a confirmat aseara faptul ca el a introdus actele de divort. Dragos Constantinescu a incercat sa mascheze cosmarul prin care trece: "Eu si sotia mea am decis sa ne despartim de comun acord, dar asa e procedura: eu apar in acte ca reclamant, iar Sana ca parata. Sa stiti insa ca intre noi nu exista niciun conflict". El a refuzat sa faca alte declaratii si s-a limitat sa comenteze: "E o situatie jenanta, pentru ca nici familiile si nici cei mai apropiati prieteni ai nostri nu stiu despre divortul nostru. Va fi un soc pentru ei!"


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.