Trupa Proconsul a lansat saptamana trecuta albumul “Balade. Pentru tine”, album ce reprezinta inregistrarea unui concert live sustinut anul trecut.
In afara de cele 11 dintre cele mai cunoscute piese ale formatiei, inregistrate la concertul din 16 mai 2005, de la Teatrul National din Bucuresti si masterizeate ulterior in studio, materialul mai cuprinde si doua bonus tracks: piesa "Langa mine" si cel mai recent hit "Tu ma poti schimba". "Suntem foarte incantati de calitatea acestui nou produs al trupei si speram ca fiecare piesa, care este interpretata intr-o varianta originala - de concert, sa aduca un strop de primavara in sufletul celui care o asculta. Va asteptam cu drag la concertele noastre din cadrul turneului "Balade.Pentru tine.", au spus cei cinci membrii Proconsul. Intrarea la aceste concerte se va face pe baza de invitatii, iar acestea pot fi obtinute de la locatiile respective.

Turneul national "Balade. Pentru tine" va cuprinde 12 orase in interval de mai putin de o luna. Spectacolele sustinute de Proconsul vor avea loc in mare parte in teatre, motiv pentru care "regia" concertelor este conceputa din doua acte, cu o pauza de 15-20 minute, ca la piesele de teatru. In aceste pauze, membrii trupei vor fi tot alaturi de fanii lor, vor discuta cu ei, le vor raspunde la intrebari. Toate concertele vor incepe la ora 19.00. Turneul se va desfasura astfel: 14.03 - Targu Mures - Teatrul National, 17.03 - Cluj Napoca - Cercul Militar, 19.03 - Brasov - Centrul cultural "Reduta", 20.03 - Sibiu - Teatrul National - Radu Stanca, 21.03 - Alba Iulia - Casa de cultura a sindicatelor, 24.03 - Satu Mare - Filarmonica de stat "Dinu Lipatti", 25.03 - Oradea -Filarmonica de Stat, 26.03 - Timisoara - Liceul de muzica "Ion Vidu", 01.04 - Craiova - Teatrul National "M. Sorescu", 04.04 - Iasi - Teatrul National "Vasile Alecsandri", 06.04 - Constanta - Teatrul National, 10.04 - Bucuresti - Teatrul Odeon.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.