"Intr-o zi, ma voi casatori cu siguranta. Dar asta se va intampla daca voi decide eu si nu altcineva", a marturisit suveranul monegasc intr-un interviu acordat publicatiei de duminica Welt am Sonntag.
O intrebare a reporterului publicatiei a facut referire la faptul ca noua sa iubita, inotatoarea sud-africana Charlene Wittstock, ar fi o candidata serioasa pentru postul de sotie a lui Albert, dar acesta a raspuns scurt ca ceea ce se scrie in legatura cu acest subiect nu il intereseaza.

Suveranul monegasc, care va sarbatori maine cea de-a 48-a aniversare, s-a afisat cu inotatoarea la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Torino si la Sestriere, unde s-au desfasurat probele de schi alpin. "Torino nu este numai dragut, dar si un loc foarte romantic. Un loc de vacanta ideal pentru doi indragostiti", a declarat Wittstock, in varsta de 27 de ani, comentand sejurul sau la Torino. Printul Albert este tatal unui baietel de 2 ani, rezultatul unei legaturi cu o fosta stewardesa de origine togoleza, pe care l-a recunoscut in iulie 2005.