Cantareata a sters toate numele de femei din agenda iubitului sau pentru a se asigura ca acesta nu mai ia legatura cu ele.
Gelozia care caracterizeza relatia dintre Delia Matache si Edi Iordanescu nu mai constituie de mult un secret. Cantareata incearca sa-si tina iubitul din scurt, strategiile ei degenerand de multe ori in crize de gelozie pe care, atunci cand are ocazia, le neaga cu vehementa. Tot cu scopul de a-i scurta "lesa" fotbalistului, Delia s-a apucat in urma cu ceva timp sa-i faca putina curatenie in agenda telefonului mobil, lucru pe care fiul selectionerului l-a primit, se pare, pe moment, cu detasare.

Surse din anturajul celor doi sustin ca Edi s-ar fi plans intr-un anumit context de acest fapt. Conform zvonurilor, pentru a-i testa fidelitatea, cantareata i-a luat celularul si s-a apucat sa trieze numerele de telefon stergandu-le pe cele care apartineau fostelor sau potentialelor iubite. Pesemne, aceasta a gandit atunci ca va sta mult mai linistita in turnee stiind ca Edi nu mai poate lua legatura cu vreuna dintre ele.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.