De data aceasta, frumoasa blonda Anca este in centrul "furtunii". De doua luni incoace, ea este terorizata la telefon. Ca sa scape, Anca a luat legatura cu un avocat si a cerut Politiei sa deschida o ancheta pentru a afla cine se ascunde in spatele telefoanelor amenintatoare.

Pana in toamna trecuta, Anca a avut o relatie de cinci ani cu seful galeriei lui Dinamo, profesorul de geografie Mihnea. Ei s-au despartit, iar cantareata a vrut sa-l uite cat mai repede. N-a fost chip insa. Inainte de sarbatorile de iarna, a inceput sa primeasca o avalansa de mesaje pe telefonul mobil sau sa fie sunata in toiul noptii. "L-am banuit pe Mihnea in prima faza, dar cred acum ca el nu poate sa-mi faca asa ceva pentru ca-l stiam un tip matur", ne-a marturisit Anca.

Blonda a luat legatura cu un avocat celebru care sa o reprezinte la Politie

Zeci de beep-uri si mesaje pe noapte!

Mesajele erau transmise ca si cum ar fi fost scrise de o fata: "Imi spunea ca nu ma va lasa in pace pana nu-mi fac un alt prieten si sa si scrie presa despre relatia noastra. Mi-a zis ca asa va inceta sa ma mai iubeasca baiatul care ar fi cu ea!".

Initial, Anca a considerat ca e vorba despre o gluma si ca totul se va opri la un moment dat. "S-a intrecut masura si am contactat un avocat cunoscut (maestrul George Papu) pentru ca ma saturasem. Nu puteam dormi. Suna continuu!

Zeci de beep-uri, mesaje, noapte de noapte... Si nici nu stiam numarul. Am cerut Politiei sa depisteze cine se afla in spatele acelor apeluri, dar intre timp s-a mai domolit si eu am renuntat!", ne-a mai povestit Anca. De la o vreme insa, telefonul acesteia a reinceput sa sune. "Ma suna si de pe numere din Italia si imi pune sa ascult muzica", afirma Anca. Ea evita sa pronunte numele fostului prieten sau al noii iubite a acestuia. "Imi place sa cred ca Mihnea a ales o domnisoara cu capul pe umeri!", ne-a declarat cu diplomatie Anca. Altfel, colega ei de trupa, Sorana, care ii este prietena dincolo de orice, sustine ca blonda a trecut printr-o perioada cumplita: "Este traumatizata! Acum, Ancuta are un alt prieten si sper sa inteleaga si acea persoana bolnava, care ii tot dadea apeluri si sms-uri".