Romanian Beauty a facut aceasta declaratie intr-o interventie telefonica in emisiunea "6! Vine presa" difuzata de B1 TV, in editia din 8 martie.

Vedeta care si-a facut anul trecut debutul la Hollywood a participat pentru prima data la Premiile Academiei Americane de Film, iar experienta a fost una uluitoare. "Am descoperit ca ziua Oscarurilor are o semnificatie aparte nu doar pentru industria cinematografica, ci pentru toata lumea", spune actrita incantata. Vedeta din Romania, adoptata de Hollywood a pasit pe covorul rosu la cea de-a 78-a editie a Galei decernarii Premiilor Oscar, alaturi de agentul ei Darryl Marshak.

"Los Angeles arata altfel in ziua Oscarurilor. Oricand ar fi ea, e o zi in care toata atentia este concentrata spre Bulevardul Hollywood. Exista in acest caz, diverse grupuri protestatare care profita de aceasta oportunitate pentru a revendica tot felul de lucruri, care uneori chiar nu au nici o legatura cu industria cinematografica. Tot ceea ce conteaza pentru ei este ca acolo sunt vazuti, acolo sunt toate camerele, limuzinele trec prin fata lor si ei au posibilitatea sa isi faca auzite nemultumirile", povesteste Monica, dezamagita. Atmosfera efervescenta si emotiile pe care le-a avut inca inainte de a pasi pe covorul rosu au facut-o pe Monica Barladeanu sa uite de protestatari.

Realizatorii de la "6! Vine presa" au profitat de interventia telefonica a Monicai pentru a rezolva neintelegerile legate de confuzia care se produce atunci cand vine vorba de tinutele pentru defilarea pe covorul rosu. Nu de putine ori s-a intamplat ca vedetele sa apara imbracate cu aceeasi tinuta, cel mai recent exemplu de acest gen fiind Reese Witherspoon, castigatoarea unui Oscar, care la Premiile Golden Globes de anul acesta a purtat o rochie identica cu cea a altei colege de breasla.

"La Oscaruri cred ca nu se va intampla niciodata acest lucru pentru ca cei implicati se gandesc la fiecare detaliu. Designerii isi inchiriaza apartamente in diverse hoteluri din oras, iar vedetele sunt chemate pe rand in functie de programarile care se fac, sa incerce rochiile. Am fost si eu invitata in cateva apartamente sa imi aleg rochia, am fost chiar la Calvin Klein, insa am preferat creatia lui Razvan.
Exista insa o regula, in momentul in care ti-ai ales o rochie, toate celelalte de aceeasi culoare sunt trimise inapoi, deci nu va mai purta nimeni o rochie asemanatoare in alta culoare, in alta varianta, este exclusa orice posibilitate sa existe o greseala. Creatiile sunt aduse direct de la designeri, nu se duce nimeni sa cumpere rochia din magazin, asa incat exista un control absolut asupra rochiei care i-a fost imprumutata unei vedete. Acesta e limbajul universal al creatorilor inainte de Premiile Oscar", spune Monica.

Celebrul designer roman, Razvan Ciobanu, a creat special pentru Monica trei rochii pe care i le-a trimis, iar cea de-a patra propunere a fost o rochie vintage.
"Razvan mi-a trimis patru rochii care aveau niste taieturi absolut senzationale si din punctul meu de vedere nu s-au comparat cu nici unele pe care le-am incercat la designerii celebri in toata lumea. Am ales o rochie lila, creata de el", a afirmat Monica adaugand ca toata lumea a admirat-o si a intrebat-o cine este creatorul, insa americanii au avut mari dificultati in a pronunta numele creatorului roman.
Ca orice femeie care se respecta si ca o actrita cu pretentii, Monica nu s-a grabit in alegerea rochiei. A preferat sa se hotarasca in ultima zi.

"Rochiile de la Razvan au ajuns foarte tarziu si m-am hotarat abia sambata seara cu ce ma imbrac, iar duminica dimineata mi-am luat bijuteriile care s-au potrivit de minune cu rochia. Cred ca toata lumea face asa. Are doua, trei optiuni finale si se hotaraste in ultima zi cu ce se imbraca", si-a motivat vedeta alegerea.

Monica nu a facut rabat de la nimic avand in vedere ca festivitatea Oscarurilor nu reprezinta un moment oportun sa fii discret. "Toate, toate bijuteriile sunt imprumutate, foarte putina lume isi poarta propriile bijuterii, ceea ce este si normal pentru ca discretia nu este o calitate in aceasta seara, totul trebuie sa fie stralucitor".

Provocata de reporter, Monica a recunoscut ca nu isi face planuri inca sa castige un Oscar, desi tanara actrita a fost foarte apreciata dupa episodul "The Hunting Party", din serialul "Lost".
"E interesant doar sa fii acolo chiar si ca invitat. E o experienta extraordinara, fiecare lucru care se intampla iti da senzatia ca este cel mai grandios spectacol al lumii".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.