Blonda va experimenta noua culoare de par, doar intr-un episod din serialul "Fete cu lipici", de la ProTv, insa i-a placut atat de tare postura de bruneta incat i-a dat idei.

"De data aceasta nu mai sunt blonda sexy din Germania, care nu stie o boaba romana, ci o bruneta focoasa din Romania, care vrea sa-l seduca pe unul dintre baieti", spune Cristina.
Desi se mandreste ca e blonda si-si poarta cu orgoliu podoaba capilara, Cristina Teodorescu a recunoscut ca i-ar placea sa faca o schimbare de look, insa nu se stie cand.

Cert este ca blonda are de lucru si isi asigura inca de pe acum o vara ocupata. "Chiar acum sunt in negocieri cu o televiziune pentru a avea propria emisiune si particip la castinguri, ceea ce insemna ca voi lucra toata vara", povesteste Cristina care nici nu se gandeste sa-si planifice vreun concediu. Si-a planificat totusi ca ziua de 23 iunie sa fie libera, pentru ca vrea sa fie pe stadion, alaturi de formatia ei preferata Depeche Mode, care va concerta pe Stadionul Lia Manoliu. "Indiferent daca am filmare sau nu, voi declara ziua de 23 iunie, ziua nuntii mele", glumeste cel mai infocat fan al trupei.
Cariera este acum o prioritate pentru frumoasa cu sange albastru, desi aminteste de cate ori are ocazia ca este o familista convinsa si crede in ideea de casatorie, avand exemplul parintilor ei. "Stiu ca va veni un moment cand va trebui sa ma gandesc serios la casatorie, la un copil, insa deocamdata sunt singura si-mi este bine asa", povesteste Cristina, care a experimentat de curand pentru un clip publicitar postura de femeie maritata. "Desi a fost doar fictiune, mi-am dat seama ca nu e rau sa fii maritata si mai ales rasfatata de sot", a mai adaugat ea.

Cristina e dezamagita ca unii mai fac greseala de a o cupla cu diversi burlaci din high-life-ul autohton. "Daca ar fi sa fiu cu cineva nu mi-ar fi rusine sa ma afisez pentru ca iubirea nu e ceva rusinos. Deocamdata insa aman proiectele personale, pentru ca cele profesionale ma domina in acest moment", spune Cristina. La cei 29 de ani ai sai, ea e constienta ca "trebuie sa am o baza profesionala pentru ca nu sunt vesnic tanara. Ma straduiesc sa ajung la un nivel profesional stabil".
Ca un expert in comunicare cu acte in regula, Cristina nu vrea sa-si neglijeze profesia de baza si s-a gandit ca atunci cand se va retrage din show-biz sa-si faca propria afacere, o casa de productie sau o firma de PR si marketing.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.