Mugur Mihaescu a revenit la vechea sa pasiune: blondele

Mugur Mihaescu are o problema cu fidelitatea. De cate ori intra in raza lui vizuala o blonda el face tot posibilul sa nu o neglijeze. Joi seara, in clubul Cuando, povestea s-a repetat. Garcea i-a facut ochi dulci unei domnisoare pana cand aceasta i-a cazut in plasa. Desi parea ca s-a cumintit si ca a redevenit fidel sotiei sale, Garcea nu se poate abtine. Ca la orice petrecere, si la aceasta au participat multe femei frumoase, insa umoristului i-a picat cu tronc o "gratie" venita cu prietenul ei. Acest fapt nu a fost considerat un impediment pentru actor. Ba mai mult, el si-a pus ambitia sa o cucereasca cu orice pret. Dupa un schimb de priviri languroase si gesturi nu tocmai lipsite de sens, fata a cedat.

Un apropiat al tinerei ne-a suflat ca aceasta se numeste Suzana si ca are vocatie de animatoare.

Aceasta nu este prima escapada a lui Mugur Mihaescu, care in vara lui 2003 a avut probleme serioase acasa. El a fost surprins de mai multe ori in compania unor fete abia trecute de majorat. Episoadele cu pricina i-au deconspirat pasiunea pentru blonde, lucru intarit de evenimentele petrecute joi seara la petrecerea care a avut loc in clubul Cuando din Capitala.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.