Boy George face show la Bucuresti.
Nonconformistul cantaret se va afla pe 17 martie in Kristal Glam Club. Biletele se gasesc la Kristal Glam Club, magazinul Vanguardia, reteaua magazinelor Diverta.

Pe numele sau real George O'Dowl, Boy George se lanseaza in muzica la inceputul anilor '80, in Londra, ca adept al curentului "New Romantic". In 1982 isi uneste fortele cu DJ-ul Michael Craig si basistul Jon Moss si impreuna formeaza celebra formatie a anilor '80: Culture Club. Succesul nu intarzie sa apara. Piese precum "Karma Chameleon" sau "Do you really want to hurt me" fac furori in toata lumea, dar in 1986 grupul se separa. Dupa o pauza de un an, Boy George isi incepe cariera solo si urca direct pe locul 1 in toate topurile cu "Everything I own".
Cariera sa uimitoare insumeaza, printre altele, o casa de discuri (More Protein), o noua trupa, Jesus Loves you, si o carte autobiografica: "Take It Like A Man". In prezent, performeaza cu succes ca DJ, artist solo si realizator de show-uri muzicale pe Broadway.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.