La 27 de ani de la trecerea sa in nefiinta, Regele RockīNīRoll continua sa fie "number one" si nu oricum, ci intr-un moment aniversar al Topului 20 din Marea Britanie.

Astfel, relansarea hitului "One Night/I Got Stung" (1959) a devenit cel de-al 1.000-lea "number one" din istoria acestui clasament si, in acelasi timp, cea de-a 20-a piesa din repertoriul lui Elvis Presley care atinge prima pozitie in topul britanic.

Lansat intr-o editie limitata, hitul lui Elvis s-a vandut cu 74 de dolari bucata pe site-uri precum eBay. Interesant este ca "One Night/I Got Stung" este cel de-al doilea "number one" consecutiv pentru Elvis, dupa ce "Jailhouse Rock" a ocupat aceasta pozitie acum doua saptamani.

Cele 20 de piese care au atins prima pozitie a topului britanic l-au propulsat pe Elvis in fruntea artistilor solo, insa, la general, liderul incontestabil ramane fostul star The Beatles, Paul McCartney, cu 22 de hituri de "number one". Performanta lui Macca a fost obtinuta alaturi de Beatles, Wings, precum si in timpul carierei sale solo.

Cea mai mare stationare a unui cantec pe prima pozitie a topului britanic, din cele 1.000 de editii, este detinuta de Brian Adams, cu hitul sau "Everything I Do (I Do It For You)" (1991), care a ramas lider timp de 16 saptamani. Pe viitor, organizatorii topului vor lua in calcul si vanzarile muzicale pe Internet.