Dan Negru si-a facut cadou de ziua lui... o nevasta.

Dupa mai bine de cinci ani de relatie cu iubita lui, Codruta, vedeta postului Antena 1 s-a insurat in mare secret la Timisoara. Ceremonia a avut loc la 23 februarie, chiar in ziua in care Dan a implinit 35 de ani.

Desi nu a dorit sa faca din casatoria lui un eveniment monden, in cele din urma vestea ca Dan Negru a renuntat la burlacie tot a "rasuflat". "Da! M-am casatorit cu Codruta. Dar nu vreau sa comentez mai mult. Niciodata nu mi-a placut sa-mi amestec familia in mondenitati", ne-a marturisit prezentatorul emisiunii "Ziua Judecatii", de la Antena 1.

Evenimentul, care s-a vrut un mare secret, s-a consumat acum doua saptamani la Timisoara, orasul natal al vedetei postului din Baneasa. Pentru ca are filmari pentru emisiunea pe care o prezinta la Antena 1, Dan nu a zabovit mult in orasul de pe Bega. El a petrecut aici doar trei zile, suficiente totusi pentru a se insura si pentru a sarbatori evenimentul asa cum se cuvine, in sanul familiei.

Apropiati ai cuplului povestesc ca ceremonia a fost una restransa, martori ai casatoriei celor doi fiind doar cativa membri de familie. Atat la cununia civila ce a avut loc la Primaria timisoreana, cat si la biserica au luat parte mai putin de zece oameni. Chiar daca a lipsit fastul, nunta a fost pregatita bine din timp.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.