Din punctul de vedere al notorietatii barbatilor participanti la licitatie, aceasta a fost una dintre cele mai slabe editii.

Dar nu si din punctul de vedere al sumei stranse: peste 270 de milioane de lei vor ajunge la copii din orfelinate. Spre surpriza tuturor celor prezenti, cei trei politicieni participanti au fost cei mai licitati, si tot ei au reusit sa stranga cei mai multi bani de la doamnele extrem de generoase.

Cei noua licitati de anul acesta au fost: Dani Otil (National Tv), Keo (cantaret), Augustin Viziru (Acasa Tv), Cornel Pasat (Flamingo Boys), Zoli (Sistem), Ioan Isaiu (Antena 1, "Secretul Mariei"), Cosmin Gabriel Popp (PD), Nicolae Banicioiu (PSD) si Cristian Mihai Adomnitei (PNL). Evenimentul s-a desfasurat intr-un club bucurestean, care s-a dovedit neincapator pentru numarul mare de persoane venite la licitatie. Dintre toate acestea, insa, destul de putine vedete. Oricum, personalitatile cele mai cunoscute din Romania, sunt vazute destul de rar la evenimentele mondene. Cu toate acestea, si-au facut aparitia destul de multe vedete din lumea muzicala, a televiziunii si a modei. Dintre acestea, doar Rita Muresan (creatoare de moda), Miki si Geta Voinea au licitat, cele doua din urma oferind banii dupa incheierea licitatiei. Cel mai mare succes la doamne si domnisoare l-au avut cei trei politicieni: 56 de milioane de lei pentru liderul Tineretului Liberal, Cristian Adomnitei, 50 de milioane de lei pentru deputatul PD, de doar 25 de ani, Cosmin Popp, si 38 de milioane de lei pentru Nicolae Banicioiu, care a venit insotit de un numar destul de mare de reprezentanti TSD.

Cornel Pasat, dezamagit de suma primita

Si Ioan Isaiu, actor in telenovela "Secretul Mariei", a fost foarte licitat si adjudecat, in final, de excampioana la gimnastica Irina Deleanu, in prezent presedinta Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica, pentru suma de 41 de milioane. Desi este un eveniment caritabil, intre concurenti s-a nascut o adevarata competitie. Cornel Pasat a fost destul de dezamagit de suma licitata pentru el, 11 milioane. Acesta a spus ca este dispus sa renunte la ceva haine de pe el pentru inca 2 milioane in plus. Spre surprinderea lui (negativa), nici una dintre prezentele feminine nu a mai dat nici un ban in plus. Una dintre cele mai mari "batalii" s-a dat pentru Keo. Doua domnisoare au licitat cateva zeci de minute, pentru ca, in final, sa fie adjudecat pentru 25.500.000 lei. Rita Muresan i-a cumparat pe Augustin Viziru si pe Dani Otil, platind, pentru amandoi, 10 milioane de lei.Cele care au castigat licitatiile, au castigat si dreptul de a petrece o ora in compania barbatului ales, nu altundeva decat in incinta clubului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.