La ceremonia hollywoodiana, vedeta a trezit admiratie purtand o rochie semnata Razvan Ciobanu

Monica Barladeanu, alias Monica Dean, a avut privilegiul sa participe la cea de-a 78-a editie a premiilor Oscar, desfasurate la Kodak Theatre din Hollywood, insotita fiind de agentul ei, Darryl Marshak.

Imbracata intr-o rochie semnata Razvan Ciobanu (trimisa de designer din timp pentru marele eveniment), vedeta noastra a fost in atentia fotografilor si a atras privirile invidioase ale doamnelor din high-life-ul cinematografului hollywoodian. Diva l-a recomandat calduros pe designerul roman, in ciuda faptului ca numele acestuia era aproape la fel de greu de pronuntat pentru americani ca si numele de Barladeanu.

Dovada ca drumul spre glorie e anevoios, Monica s-a resimtit dupa efortul de a urca cele 37 de trepte ale cinematografului Kodak.

"Le-am simtit ca fiind 137 de trepte, intrucat urcam pe niste tocuri incomode si intr-o rochie destul de stramta", spune actrita, care recunoaste insa ca odata ajunsa in interior oboseala i-a fost rasplatita cu prezenta celor mai faimoase figuri ale cinematografiei. Dintre acestea, prima care i-a atras atentia a fost actrita Merryl Streep, care "arata de 38 de ani, afisand un decolteu superb si o silueta de invidiat". Potrivit Monicai, la Hollywood, discutiile despre varsta sunt tabu, nimeni neindraznind sa incalce aceasta lege nescrisa a tacerii in privinta unui subiect atat de delicat. "Comentariile de tipul ?cand eram mica si ma uitam la filmele dvs.?, sunt interzise cu desavarsire", povesteste romanca.

La doua mese de Clooney

Uimita de inaltimea Umei Thurman si de silueta prea zvelta a lui Matt Dillon, Monica a asistat entuziasta la intreg show-ul care dureaza mult mai mult decat se transmite la televizor. "Daca te gandeai sa dai o fuga pana la barul din lobby, riscai sa ramai pe afara vreo 40 de minute, pana la urmatoarea pauza publicitara", ne-a relatat vedeta, care inainte de ceremonie a luat parte la "Independent Spirit Awards", o varianta neformala a Oscarurilor. "I-am vazut la doua mese distanta de noi (n.r. Monica a fost insotita de data aceasta de Boby Paunescu) pe Sean Penn si Robin Right, pe George Clooney si Felicity Huffman. Lumea purta jeansi sau tinute casual, iar atmosfera a fost mult mai relaxata decat cea de a doua zi de la Oscaruri", ne-a spus Monica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.