Conflictul in care prezentatoarea de stiri Melania Medeleanu a intrat cu conducerea postului Realitatea TV a luat amploare.

Dupa ce superiorii ei au decis ca scoaterea sa de pe post ar calma spiritele incinse de zvonurile unor relatii extraconjugale, stirista a strigat in gura mare ca de la 15 martie demisioneaza. Potrivit unor apropiati de-ai vedetei, scopul era acela de a-i constrange pe sefi sa revina asupra deciziei.

A fost pusa sa demisioneze

Din nefericire pentru Melania, strategia ei nu a dat roade. In loc sa o intoarca din drum, Sergiu Toader a "invitat-o" sa-si semneze demisia. Surse din post sustin ca prezentatoarea TV si-a asigurat cat de cat scaunul in urma unor discutii cu mai marii stirilor postului national. Teoretic, Melania Medeleanu ar putea face echipa cu fostul ei coleg Cosmin Prelipceanu (cel care a inlocuit-o pe Dana Razboiu) la jurnalul principal. Practic, este greu de crezut daca se ia in calcul faptul ca atunci cand s-a propus aceasta formula la Realitatea, el a refuzat solicitand ca alaturi de el, la pupitru stirilor, sa vina Sanda Nicola. Cert este ca la un moment dat, s-ar putea gasi un loc si pentru sotia lui Dan Teodorescu in grila TVR.

Stirista si-a trambitat demisia in speranta ca sefii vor reveni asupra deciziei de a o scoate de pe post

Pana una alta, tensiunile din redactia Realitatea persista. De cateva zile, au aparut afise prin care se interzice accesul reporterului Marius Saizu, (cel de la care a pornit intreg scandalul), in interior. Cu toate ca el sustine ca nu a avut nimic de-a face cu Melania, faptele il contrazic. Saizu a fost primul care i-a trimis mesaje pe telefonul mobil in seara in care a fost scoasa de pe post pe motiv ca i s-ar fi facut rau in direct.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.