Cantareata Ana Maria Ferent a aflat ieri de la reporterii nostri ca Judecatoria Sectorului 5 a pronuntat divortul ei de Marcel Toader.

Luata prin surprindere de vestea ca instanta a si dat verdictul, ea ne-a povestit cosmarul trait alaturi de fostul sot, despre care afirma ca "n-a fost decat un intretinut!"

Judecatorii au apreciat ca ambii soti au avut partea lor de vina in despartire si au decis in consecinta ca ei sa-si plateasca singuri cheltuielile de judecata. Ana Maria crede insa ca Marcel e singurul in culpa: "Mi-ati dat cea mai buna veste pe anul asta! Ne-am dus la Paris si m-a batut de frustrat ca n-avea bani sa-mi ia rochie de mireasa. M-a strans de gat si m-a dat de perete!" .

Afacere falimentara cu piscine

Ea a introdus divortul la intoarcerea in Romania, iar Marcel Toader a urmat-o. A deschis si el un proces. De impartit nu s-a pus problema sa imparta vreun lucru. "N-am apucat sa ne cumparam ceva impreuna. Doar ca eu i-am dat 21.000 euro si nu mi i-a inapoiat nici azi. Il astept, daca nu il dau in judecata! M-am saturat cat l-am intretinut". Casatoria ei cu afaceristul Marcel Toader a fost pusa pe seama avantajelor financiare pe care cantareata le-ar fi urmarit. Ea neaga insa vehement. "El are o firma de constructii piscine, dar cate piscine credeti ca a facut ca sa aiba bani! N-are nici vila. Are un apartament, care nici nu e mobilat luxos. Eu i-am dat bani, iar el a fost violent cu mine. A facut o criza de nebunie pentru ca nu e un om sanatos la cap", a afirmat cantareata.

Gigolo cu certificat de casatorie

In plus, ea a ajuns la concluzia ca "m-am casatorit cu un gigolo, pe care l-am platit scump". "Nu sunt nici prea batrana, nici prea urata ca sa platesc barbati si sa ma mai si bata!", a tinut sa adauge Ana Maria. De altfel, de barbati s-a lecuit! Ea sustine ca e singura, ca n-are niciun iubit. Deocamdata. Mai mult, e inclinata sa intemeieze o asociatie care sa militeze pentru respectarea drepturilor femeilor: "Sunt multe femei batute de soti. Ar trebui sa inteleaga ca depinde doar de ele ca sa ia sfarsit calvarul prin care trec!"


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.