Buzdugan si Morar de la “Dimineata deMenta” au fost pe rand cosmeticiene, macelari, educatori la gradinita, patiseri, iar acum au trecut si prin meseria de lucrator la serviciul de termoficare Radet 4.
Daniel si Mihai i-au tinut locul la munca ascultatoarei lor Nicoleta Jianu si au avut ca sarcini de serviciu supravegherea atenta a nivelului depresiune din cazane. Nu de alta, dar daca se strica ceva, ramanea fara apa calda si caldura, pe frigul de afara, un cartier intreg din Sectorul 3. In loc sa faca treaba, Morar si Buzdugan s-au ocupat mai mult cu semnatul de autografe, cu gadilat orgoliul Nicoletei si al colegelor ei si cu caterinca.

"Nu s-au semnalat incidente pe tura noastra. Totul a mers conform standardelor. Dar ne-a trecut prin cap de 100 de ori sa ne jucam la vana de apa calda si sa facem o farsa bucurestenilor de pe Mihai Bravu", povestesc baietii. Nicoleta a primit renta de frecat menta de 300 de euro.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.