In urma cu aproximativ o luna, baietii de la Pachanga au avut un mini turneu in Romania, prilej cu care cele doua trupe s-au intalnit.
Intre cei patru (Daniel Robu, Vegas, Rico Caliente si Jay del Alma) s-a legat in scurt timp o frumoasa prietenie, de unde si ideea acestei inedite colaborari. Noul album al trupei D’ la Vegas, intitulat sugestiv "InTense", care va fi lansat in scurt timp, se bucura de mare interes din partea producatorilor muzicali din afara granitei, iar primul single "E scandalos" a intrat deja in multe din cluburile din Italia si Germania.

Remixul acestei piese este o reusita si inedita colaborare dintre De la Vegas si Pachanga. Acesta are deja varianta romano-spaniola (pentru piata autohtona), iar in scurt timp va fi definitivata si varianta in engleza destinata pietei internationale. "Este o adevarata onoare sa cantam cu aceasta trupa, care la momentul actual face adevarate furori in lumea intreaga. Sa speram ca aceasta colaborare va fi pe gustul publicului roman si nu numai", a spus Silvia.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.