De cateva luni, pe strazile Capitalei si-au facut aparitia falsi “ingeri” ai spectacolului televizat prezentat de Andreea Marin.

Cu zambetul pe buze si deosebit de amabili, trei femei si un barbat racolau batrani din apropierea unitatilor bancare pe care ii pacaleau ca sunt colaboratorii vedetei tv. Naivi din cauza varstei inaintate si bucurosi ca, totodata, isi pot rotunji agoniseala de-o viata, zeci de pensionari au cazut prada escrocilor. Judiciaristii de la Politia Capitalei i-au identificat pe cei patru si in cateva zile acestia vor ajunge acolo unde le e locul. "Zana Surprizelor" nu a fost de gasit, ieri, pentru a ne spune parerea ei despre cei care s-au folosit de notorietatea si emisiunea ei pentru a face bani.

O noua metoda de a face bani nemunciti le-a dat batai de cap politistilor bucuresteni. O grupare bine pusa la punct a reusit sa jecmaneasca mai multi batrani pe care ii racola din apropierea unitatilor bancare. "Suntem ingerii surprizelor din echipa Andreei Marin". Asa reuseau trei femei si un barbat sa impresioneze pensionarii si sa le fure banii stransi cu multa truda.

Inca de anul trecut, la cateva sectii de politie din Capitala s-au inregistrat primele astfel de cazuri de la batrani ramasi fara agoniseala de o viata, toti inselati prin aceeasi metoda. Profitand de notorietatea vedetei tvr Andreea Marin, dar si de emisiunea acesteia, "Surprize, Surprize", trei femei, supravegheate tot timpul de un barbat, au pus la cale o afacere de milioane de lei. Ele mergeau in apropierea unitatilor bancare si isi pandeau viitoarele victime.

Daca la inceput "ingerasii" racolau unu sau cel mult doi batrani pe zi, in ultima perioada, dupa ce au prins mai mult tupeu si au capatat experienta, acestia racolau in jur de 20-30 de pensionari zilnic. Femeile isi intrau in rol abia dupa ce batranii, toti cu varste cuprinde intre 72 de ani si 88 de ani, ieseau din CEC sau din banci.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.