In fiecare joi, CRBL incinge atmosfera in club Nemo, in cadrul celei mai tari petreceri de hip-hop din Bucuresti, petrecere la care iau parte nume importante din show-biz-ul romanesc.
Se asculta cea mai buna muzica hip-hop, se fac battle-uri de streetdance si breakdance, iar Mc-ul party-ului este insusi CRBL. O alta surpriza a petrecerii o reprezinta trupa instrUMAN - singura trupa de beat-box din tara. Dj-ul party-ului este Dj fluxx, iar dansatorii fac parte din trupa condusa de CRBL, Big Bounce.

Joia aceasta, pe 9 martie, incepand cu ora 11- se va organiza un concurs de streetdance si breakdance ce se va intinde pe o perioada de 2 luni, perioada in care saptamanal se desemneaza un castigator, acesta participand la battle-ul final. Vor exista premii substantiale pentru participanti, iar juriul concursului este reprezentat de cateva nume sonore din muzica romaneasca.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.