Cea de-a VII- a editie a Targului Anual de Barbati se va desfasura marti, incepand cu ora 20.00 in Club Paradisio din Bucuresti.
Licitatia anuala cu scop umanitar va reuni cativa dintre cei mai celebri si doriti burlaci ai momentului: Augustin Viziru (Acasa TV), Nicolae Banicioiu (PSD), Cornel Pasat, Keo, Cristian Adomnitei (PNL), Ioan Isaiu (Antena 1), Cosmin Popp (PD) si Zoli (Sistem). Ca in fiecare an, barbatii licitati accepta sa ajute in acest fel copiii orfani aflati in Centrele de Plasament. Sumele stranse in urma licitatiei sunt transformate in haine, incaltaminte, jucarii, alimente si donate de barbatii licitati alaturi de reprezentanti ai presei, cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti.

In cele sase editii, din banii stransi in cadrul evenimentului, au beneficiat de ajutor tot mai multi copii orfani, aflati in Centre de plasament din Bucuresti, Sinaia sau Campina. De asemenea, copiii din Centrele de Plasament s-au bucurat in fiecare an de prezenta VIP - urilor licitate, s-au jucat, au obtinut autografe si chiar au fost imbracati cu hainute noi de barbatii prezenti la Donatia efectiva.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.