Pe data de 24 februarie a avut loc ultima infatisare a divortului dintre Anamaria Ferent si Marcel Toader, cei doi fosti soti urmand sa astepte acum pronuntarea acestuia.

Cantareata spune ca desi a fost anuntata sa mearga la tribunal numai cu un martor si fara avocata sa, Marcel Toader a venit insotit de trei avocate, dar si cu un martor mincinos.

Dupa ce a raspuns intrebarilor judecatoarei de la tribunal, se pare ca fostul sot al cantaretei i-a pretins acesteia sa-i plateasca cheltuielile de judecata, a caror suma nu e cunoscuta deocamdata de Anamaria Ferent.

"Am avut ultima infatisare la divort, acum asteptam pronuntarea. Cum sa decurga? Pe mine m-a sunat secretara de acolo si mi-a spus sa nu mai vin cu avocata, ci numai cu un martor, in schimb, el a venit cu trei avocate si cu un martor mincinos, care a mintit judecatoarea de la A la Z si a spus numai prostii. Mi-a cerut sa-i platesc eu cheltuielile de judecata, dar n-o sa-i dau nici un leu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.