Domnule, exista pe Prima TV o emisiune numita "Fete fierbinti", pe care, in caz ca n-ati vizionat-o pina acum, trebuie s-o cautati de urgenta in program si sa n-o ratati sub nici o forma. Nu de alta, dar probabil ca n-ati vazut niciodata un tirg de animale si nu se face sa traiti in ignoranta. Exact asa arata formatul de la "Fete fierbinti", ca un tirg de animale. Are patru "runde", intitulate sugestiv "Fata", "Fundul", "Sinii" si "Stil", in cursul carora fetele se evalueaza reciproc si stabilesc un top. Top care e musai sa coincida cu acela al unui juriu masculin, inchis intr-o camera in care poate sa emita linistit tot felul de golanii pe care fetele nu le aud. Ma rog, am impresia ca oricum nu le-ar auzi, fiind ele insele preocupate de tot felul de comentarii specifice. Iata un exemplu de la sectiunea "Fata": "Fa cu mina mai sus, ca si cind te scarpini, ca sa se ridice halatul". Si iata si un comentariu din juriu: "E cum imi place mie, mai pe os". De-abia la sectiunea "Fundul", situatia s-a incins insa de-adevaratelea. Fetele erau deja in chilotei, se unduiau cu posteriorul catre juriu, se pipaiau, faceau consideratii despre celulita, glume din categoria "Fata verde cu parul blond, simti cum vrea sa te fure… vorba vine, hihihi", "Cam plat, domnisoara, cam plat", "O maninca, ma, la fund, hahaha…" si asa mai departe. Pipaitul fetelor a continuat, desigur, si cind a venit vorba despre prezentarea sinilor ("Pot sa pun mina sau ai cumva silicoane?"), iar una dintre concurente chiar a decis sa-si dea sutienul jos, pentru mai multa transparenta. Din sectiunea "Stil", am retinut o singura gluma de-a juriului ("Bai, poate e dansatoare de club sau poate lucreaza la APACA!"), dar nadajduiesc, dragi cititori, ca ma veti ierta pentru asta, nu de alta, dar banuiesc ca nu va e greu sa va imaginati ce stare de stupefactie mi-a provocat acest program. Ce sa mai discutam, putin a mai lipsit ca, la sfirsitul emisiunii, baietii aia din juriu sa le dea concurentelor o inghetata, ca sa le convinga sa mearga acasa la ei. Nu, n-ati inteles, nu m-am referit la o inghetata pentru fiecare, ci la una singura pentru tot grupul de gisculite, mult prea obosite de-atita pipait pe fund la televizor, ca sa mai manifeste vreo urma de discernamint.

Intr-o telenovela de pe Acasa TV, dar, de data asta, intr-una straineza si difuzata la o ora la care se uita si copiii, am vazut nu stiu cite scene de sex, plus o secventa cu un tinar, la vreo 25 de anisori, care dormea, ca un ingeras, cu mina-n boxeri. Sint curioasa cum le-au explicat parintii copiilor scenele alea de sex, ca de faza cu tinarul nu-mi fac prea multe probleme. Adica, la aia se poate gasi usor o explicatie. Ca, de exemplu, ca p-ala micu il jenau usor pampersii, de-aia dormea cu mina-n chilotei. Pai, nu?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.