In paralel cu cariera sa artistica, Luminita este si o binecunoscuta prezentatoare tv. Interpreta a debutat pe micul ecran la "pupitrul" emisiunii "Music Charts" de la Prima TV. Un an mai tarziu Luminita accepta oferta TVR de a prezenta concursul pentru tineret "Care pe care". De atunci vedeta ramane fidela televiziunii publice, prezentand de-a lungul timpului si alte emisiuni. Dupa aproape sapte ani de cand a intrat pe poarta TVR, Luminita accepta o noua provocare.

Telespectatorii o vor putea urmari de la mijlocul acestei luni la Antena 1, unde alaturi de inca o vedeta va prezenta o noua emisiune dedicata femeilor parasite, un reality-show difuzat in prime-time. Luminita a mai avut anul trecut doua colaborari cu postul din Baneasa, interpretand un rol in telenovela de mare succes "Secretul Mariei" si un altul in emisiunea "Piata Divertis". Emisiunea pe care o prezint va fi difuzata in prime-time si este o provocare pentru mine, mai ales dupa cei sapte ani petrecuti in TVR. Sunt convinsa ca nu imi va influenta negativ cariera artistica, dar o va consolida pe cea de prezentator tv, caci imi doresc si pe viitor sa fac televiziune", marturiseste artista.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.