Prezentatoarea TV Melania Medeleanu a decis sa demisioneze de la Realitatea TV pentru a evita divortul de Dan Teodorescu.

Potrivit unor surse din post ea isi va incheia contractul incepand cu data de 15 martie. Aventurile despre care se vorbeste ca Melania le-ar fi avut la locul de munca i-au creat probleme serioase in casnicie. Cu toate acestea, ea da vina pe programul prea incarcat.

Alternativa la divort

De cand s-a intors de la bursa, din America, Melania Medeleanu a devenit subiect de scandal in redactia Realitatea TV. Prezentatoarei i s-au atribuit mai multe aventuri extraconjugale cu unii dintre colegii ei de televiziune. Printre care si analistul politic Emil Hurezeanu. Mai mult gurile rele spun ca reporterul Marius Saizu a fost concediat chiar din acest motiv. Zvonurile au luat amploare, au ajuns in presa si, inevitabil, la urechile sotului.

Se pare, ca Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, nu a suportat prea bine aceasta situatie si i-a oferit o alternativa la divort. Chiar daca lucrurile nu au fost spuse ca atare, Melania a fost constransa de acesta sa paraseasca postul si sa se dedice intemeierii unei familii. La decizia sa de a parasi Realitatea TV a contribuit, se pare, si intentia conducerii de a o scoate de pe sticla si de a-i aloca un post in redactie, varianta de neconceput pentru vedeta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.