Dupa aproape un an de zile de la despartirea Sandei Ladosi de omul de afaceri Stefan Tache, timp in care cei doi au ales sa mearga pe drumuri diferite, cantareata a inceput sa tatoneze din nou terenul. Ladosi intentioneaza sa se impace cu Tache, pentru ca il considera cel mai deosebit om pe care l-a intalnit si alaturi de care a avut cea mai frumoasa relatie.

Sanda Ladosi si Stefan Tache au trait o frumoasa poveste de dragoste vreme de sase ani, s-au despartit fara prea mult tam-tam si au pastrat, intre timp, o stransa relatie de amicitie. De cand a devenit o femeie libera, Sanda Ladosi a tot fost intrebata daca exista o alta persoana in viata ei. Ea a negat tot timpul acest lucru, s-a refugiat in munca si, in mod special, la sala de fitness, unde a reusit sa-si impuna un alt mod de viata si un regim special. A slabit mult si arata din ce in ce mai bine, insa gandul ei este tot la Tache.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.