'Mutu nu si-a vazut copilul de luni bune'

Aflata la Roma impreuna cu Mario si Carlo Cancellieri, Alexandra Dinu se declara fericita. Fosta sotie a lui Adrian Mutu a povestit, in exclusivitate pentru emisiunea "Rezervat Vip", difuzata astazi la Antena 1, despre planurile ei de viitor alaturi de Carlo si de Mario.

Despre frumoasa ac-trita au vorbit pe rand prieteni, rude si chiar Carlo, toti spunand ca a facut o alegere buna si ca, in prezent, este implinita.

Alexandra Dinu si logodnicul ei, Carlo Cancelieri, vor sa-si cumpere o casa impreuna si fac planuri comune de viitor. Cei doi au povestit in exclusivitate pentru emisiunea "Rezervat Vip" despre relatia lor, iar Alexandra spune ca a reusit sa treaca peste scandalurile cu Adrian Mutu, pe care l-a si iertat. "Nu voiam sa fiu asociata ca exist prin intermediul celuilalt. Nu stiu ce legatura are filmul cu fotbalul. Astazi, ma indragostesc in alt mod, nu ma gandesc neaparat ca iubirea inseamna casatorie".

Ea spune ca Adrian nu si-a mai vazut fiul de cateva luni bune, dar ca micutul Mario este fascinat de logodnicul ei, Carlo. Cei doi au, dupa cum povesteste bunicul Alexandrei, o relatie foarte apropiata, ca intre tata si fiu. "Mario este un copil foarte dulce. Vorbim in romana si in italiana. El ma invata pe mine romaneste, iar eu pe el italiana", spune Carlo. "Destinul a vrut ca eu si Alexandra sa fim impreuna. A fost dragoste la prima vedere."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.