Vedeta si-a etalat Mercedesul de 50.000 de euro in Piata Victoriei pentru emisiunea ProMotor

Actrita din "Pacatele Evei" este flancata de Roxana Ciuhulescu

Protagonista telenovelei "Pacatele Evei", Oana Zavoranu, si-a expus, saptamana trecuta, noua masina in buricul Capitalei.

La doi pasi de Guvern, vedeta a filmat cocotata pe Mercedesul sau negru SLK, atragand ca un magnet privirile curioase si nedumerite ale trecatorilor. Motivul pentru care bruneta de la "Acasa" s-a dat in spectacol nu este un alt film si nici vreun spot publicitar, ci o noua editie a emisiunii "ProMotor".

Pe durata filmarilor, Oana i-a dezvaluit Roxanei Ciuhulescu (n.r. prezentatoarea emisiunii) toate secretele bijuteriei sale auto, de la caii putere ascunsi sub capota pana la elefantelul de plus care ocupa locul de onoare de sub oglinda retrovizoare. Actrita a exersat apoi cateva pozitii de pictorial, ca sa ofere si niste ipostaze sexy telespectatorilor pasionati de motoare. Ori ca era urcata pe spatarul scaunelor, ori lungita lasciv pe botul masinii, Oana Zavoranu a ajuns la concluzia ca face o pereche foarte buna cu Mercedesul sau. Pasiunea pentru bolizii de lux a costat-o insa destul de scump pe vedeta, care a "descarcat" nu mai putin de 50.000 de euro din contul sau pentru acest automobil.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.