In paralel cu cariera artistica, Luminita Anghel este si o buna prezentatoare TV. Dupa aproape 7 ani de cand a intrat pe poarta TVR, unde a debutat ca moderator, cantareata a acceptat o noua provocare.
La mijlocul lunii martie, fanii ei si telespectatorii Antenei 1 o vor putea urmari, alaturi de inca o vedeta, intr-o emisiune dedicata femeilor parasite. Va fi un reality-show difuzat in prime-time. "Este un format international de succes marca FOX. O emisiune despre femei divortate sau parasite de parteneri, care sunt ajutate de prezentatoarele emisiunii sa ia viata de la capat", povesteste Dana Mladin, una dintre producatoare. Despre noul sau job, Luminita se declara foarte incantata. "Colaborarea cu Antena 1 este cu siguranta o evolutie. Sunt convinsa ca nu imi va influenta negativ cariera artistica, dar o va consolida pe cea de prezentator TV, caci pe viitor vreau sa fac televiziune", a declarat interpreta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.